Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Meningen als informatiebron
Er wordt met regelmaat geschreven over de stille reserve die alsmaar groeit. Maar wat vragen we, los van de feiten, nu eigenlijk écht aan deze groep ex-leerkrachten? Hun input is van grote waarde voor de toekomst van het onderwijs. Als we weten wat hun redenen zijn om uit het onderwijs te stappen, kunnen we de uitstroomcijfers beperken.

Beter voorkomen dan genezen
Jan-Willem Duim (1982) is sinds 2004 leerkracht basisonderwijs. Hij werkte o.a. in Hoevelaken, op Sint Maarten (Antillen) en op scholen in Amsterdam en omstreken. Sinds 2017 is hij beschikbaar als zzp’er in het onderwijs, met een tarief dat gebaseerd is op een gemiddeld lerarensalaris. Onder het motto ‘inval voordat er uitval is’ helpt hij leerkrachten te behouden voor het onderwijs. Op een betaalbare en flexibele manier.

Contact? Graag!
Deze website is een persoonlijk initiatief om het (primair en voortgezet) onderwijs van bruikbare, relevante en actuele informatie te voorzien. Persoonsgegevens worden  AVG-proof opgeslagen en niet zonder toestemming met derden gedeeld. Heb je vragen, opmerkingen of andere input? Ik hoor graag van je.

Jan-Willem Duim
06-24456994

Alle gegevens mogen zonder opgaaf of verzoek geciteerd en/of gebruikt worden. Een vermelding van de bron (stillereserve.nl) is hierbij wel vereist. 
Share by: